een traject bij Derksen Advies en Training

"Ik werk inmiddels 10 jaar bij opleidingen. Ik heb nog nooit zulke enthousiaste mensen over een cursus gezien als deze 2 groepen voor facilitair. Er zijn medewerkers die me opzoeken en bedanken dat ze hierheen mochten, en om te vertellen hoe deze cursus hen helpt bij het werk.Echt leuk om dit enthousiasme te zien."

Maaike Hakfoort, opleidingsfunctionaris ZGAO, Amsterdam n.a.v. een training Omgaan met mensen met Dementie

"....enthousiast, veel kennis, veel geleerd tijdens lessen die altijd inspirerend en met veel afwisseling werden gegeven. Fijne begeleiding, zowel tijdens de lessen, maar ook via de mail.  Jon, jij maakte met jouw enthousiasme mijn keuze om ver van huis deze opleiding  te volgen, meer dan waard. Super bedankt, ik heb een top jaar gehad".

(een deelnemer aan de opleiding GVP)

 

"Bedankt voor je mooie beoordeling en prettige manier waarop je de cursusavonden hebt begeleid."

(deelnemer aan de opleiding Professioneel Coachen)

 

"Ik heb met deze teamcoaching ongelooflijk geworsteld. Door deze weg te kiezen heb ik heel veel geleerd. Mijn team is gegroeid naar een veel betere en plezierige samenwerking. Daar ben ik erg trots op. Ik heb bijeenkomsten plezierig en leerzaam ervaren. Dank daarvoor."

(leidinggevende na een teamcoaching)

 

"Ik ben gevraagd om mee te schrijven bij de nieuwe methodiek van de Care Express. En ik merk, dankzij de cursus, dat ik daar coachingselementen in gebruik. Misschien leuk om even te weten"

(deelnemer in een mail na de opleiding Professioneel Coachen gegeven bij InHolland Haarlem)

 

"Docent in hart en nieren, weet iedereen op het puntje van zijn stoel te laten zitten. Energiek, enthousiast, levendig, familieman, oprecht. Jon bedankt voor het mooie jaar!"

"Top docent vol energie en enthousiasme! Dank je wel voor de leuke leerzame lessen, de ruimte en het support dat ik nodig had bij het behalen van de Finish!" 

"Een Trainer waarmee ik blij was. Soms een tikkeltje chaotisch, eerlijk over zichzelf. Dank je Jon"

"Enthousiast, geduldig/luisterend oor, veel kennis en tips. Het is bijzonder als je de stof zo kunt brengen dat een hele groep bij de les blijft! Chapeau!!! Ik heb een supertijd gehad en veel geleerd. Bedankt."

(verschillende deelnemers na een jaartraject zorgcoördinatie)

 

In een gesprek met opdrachtgevers:

"....van alle scholingen die we inmiddels hebben gedaan, is die van jou het langst blijven hangen. daar spreken medewerkers nu nog over".

(Zorgmanager 6 jaar na een traject kleinschalig wonen)

 

"Ik vraag je nu terug omdat ik toen met dat MT zoveel profijt heb gehad van de teamdag die jij met ons hebt gedaan. Dat wil ik nu ook weer"

(lid van de directie v/e zorginstelling op zoek naar ondersteuning voor teams en verwanten in een nieuwe voorziening)

 

Organisaties waar Derksen Advies en Training recent met scholing, training en opleiding bijdraagt aan zorginnovatie:

Vitalis

Amaris

Hilverzorg

Evean

Sein

Inversa

SWZ

Leveste Care

Magenta Zorg

Amstelland thuiszorg

Cordaan

Vivium

Amphia Ziekenhuis

Middin

Delta Psychiatrisch Centrum

CCE

Inholland Academy

Wilgearden

Leo Polak Amstelring

Groepswonen Scala Amstelring

Hafakker